Welkom

Restaurant Bombardon

Lange Dreef 26

2820 Rijmenam


Dry- aged pop op volgende dagen:

28,29,30/11,  5,6,7,12,13,14/12.

Let op pop-up dus enkel dry-aged vlees.

Info en reservaties: bombardonpopup@telenet.be

Enkel geldig na bevestiging.




Na jaren "bombardonnen" hebben we besloten om met een gemengd gevoel

onze zaak te verkopen. Om toch nog even onze trouwe klanten de kans te geven om 

nog eens te genieten van wat toch onze specialiteit was gaan we nog een keer onze dry-aged kast vullen met het beste vlees. Onder de vorm pop-up omdat we als hoofdgerecht enkel vlees zullen aanbieden. Er zullen uiteraard ook een paar voorgerechten en derssert zijn om de gaatjes te vullen. Ook ons ginschap zal nog

eens goed gevuld worden.

Voor de sintchocolade kan u ook steeds bij ons terecht en koffie blijven we ook branden.

Op volgende data's kan u terecht voor een lekker stukje vlees.

 28, 29 en 30 november.

 5, 6, 7, 12, 13, 14 december.

Reserveren kan enkel op bombardonpopup@telenet.be



Steeds een 10 tal rundvee soorten in onze vleeskast te bewonderen.

Van Salers, Rubia Gallega tot Wagyu.

Met een 110 soorten gin en een 16 tal tonic's kunnen we eindeloze combinatie's maken. En staan we steeds klaar om u te adviseren.


In onze atelier maken we zelf chocolade van boon tot eindproduct. En hiermee creeren we onze pralines. Geserveerd bij onze huisgebrande koffie of in ballotin's om thuis van te genieten.